Concertagenda
UMK’57 Welkom Ulfts Mannenkoor Uitgebreide Concertagenda Daar zit muziek in
Volg ons op facebook en Twitter
UMK op Facebook
Laatste update: 20 mrt
Home Info Foto Galerie CD collectie 50 jaar UMK De Vriendenkring Reacties Ere penning Contact 60 jaar UMK
Heeft u zin om mee te doen ?
De nieuwe concert agenda is redelijk goed gevuld. Maar door alle Corona perikelen kunnen hierin veranderingen ontstaan. Wij houden U op de hoogte van evt. aflastingen, c.q aanvulling op de agenda. Zondag 3 mei  Herdenking en Bevrijdingsconcert in de St. Werenfriduskerk te Zieuwent, 19:30 uur Maandag 4 mei Dodenherdenking Ulft. Aanvang 19:25 uur Dinsdag 16 juni Optreden in het Slingelandziekenhuis. Aanvang 19:30 uur Zaterdag 27 juni DUW-concert Openluchttheater Gendringen. Aanvang 20:00 uur Zondag 12 juli  Verrassend Doesburg Doesburg in Martinikerk. Dinsdag 14 juli Vakantieconcerten In de zorgcentra MMP en Debbeshoek. 19:00 uur Zondag 6 sept  Opluistering Kerkdienst te Zeddam. Aanvang 09:30 uur Zondag 11 sept Kozakkenconcert in Bedburg-Hau. Nadere info volgt zsm. Zondag 11 okt.  Kozakkenconcert i.s.m. Balalaika-orkest “Troika”. Stadttheater Emmerich. Zondag 22 nov. Russisch concert in Kozakkenoutfit in Zandvoort. Nadere info volgt zsm. Zondag 13 dec. Kerstconcert in de Schouwburg van Emmerich mmv de hoornblazers, 20:00 uur Zondag 27 dec. Kerstconcert Kranenburg. Nadere info volgt zsm.