Concertagenda
UMK’57 Welkom Ulfts Mannenkoor Uitgebreide Concertagenda Daar zit muziek in
Volg ons op facebook en Twitter
UMK op Facebook
Laatste update: 4 feb
Home Info Foto Galerie CD collectie 50 jaar UMK De Vriendenkring Reacties Ere penning Contact 60 jaar UMK
Heeft u zin om mee te doen ?
Zaterdag 27 jun. Dank U Wel concert
Het is een rustige periode, voor de komende maanden staan er geen concerten op de agenda. Maar daar wordt aangewerkt. Wel hadden we een mooie uitnodiging uit Polen gekregen, om deel te nemen aan een 3 daags orthodox muziek festival. Een festival dat hoog aangeschreven staat en met als beschermheer de Poolse president. Een aantal redenen maakten deze reis moeilijk, minimaal 5 dag op pad, dat betekende dat er een bus voor een langere periode gehuurd moest worden, en we weten allemaal dat dit niet goedkoop is. Daarnaast nog de te betalen vergoeding voor het verblijf en eten, nu had de organisatie wel een hele leuke deal voor ons, maar toch. En dan de reis het plaatsje Hajnówka, ligt op 15 min rijden van de grens met Wit Rusland, zonder te stoppen bijna 15 uur rijden. In de praktijd wordt dat dus minimaal 20 uur onderweg. Al deze redenen -en dat vanuit Polen op zeer korte termijn een antwoord wilde hebben -gaven de doorslag om niet te gaan. Jammer maar wel een goede beslissing. Voor dit moment zijn er twee leuke opties in april, waar we wellicht optreden. Veel kan ik er nog niet van vertellen, maar beide zijn er leuk. Wat nu al wel vast staat is het Dank U Wel concert, dit wordt gehouden op 27 juni.