Uitgebreide Concertagenda
.
Daar zit muziek in Home Info Foto Galerie CD collectie 50 jaar UMK De Vriendenkring Reacties Ere penning Contact 60 jaar UMK
Controleer regelmatig de concertagenda deze kan aan veranderingen onderhevig zijn. Ook kunnen onderbrekende gegevens aangevuld worden. De nieuwe concert agenda is redelijk goed gevuld. Maar door alle Corona perikelen kunnen hierin veranderingen ontstaan. Wij houden U op de hoogte van evt. aflastingen. Zondag 3 mei Herdenking en Bevrijdingsconcert in de St. Werenfriduskerk te Zieuwent. Aanvang 19:30 Maandag 4 mei Dodenherdenking Ulft. Aanvang 19:25 uur Dinsdag 16 juni Optreden in het Slingelandziekenhuis. Aanvang 19:30 uur Zaterdag 27 juni DUW-concert Openluchttheater Gendringen. Aanvang 20:00 uur Zondag 12 juli  Verrassend Doesburg Doesburg in Martinikerk. Dinsdag 14 juli Vakantieconcerten Ulft en Gendringen zorgcentra MMP en Debbeshoek. Aanvang 19:00 uur Zondag 6 sept  Opluistering Kerkdienst te Zeddam. Aanvang 09:30 uur Zondag 11 sept Kozakkenconcert in Bedburg-Hau. Nadere info volgt zsm. Zondag 11 okt.  Kozakkenconcert i.s.m. Balalaika-orkest “Troika”.Stadttheater Emmerich. Zondag 22 nov. Russisch concert in Kozakkenoutfit in Zandvoort. Nadere info volgt zsm. Zondag 13 dec. Kerstconcert in de Schouwburg van Emmerich Kerstconcert mmv de hoornblazers Aanvang 20:00 uur Zondag 27 dec. Kerstconcert Kranenburg. Nadere info volgt zsm.