Embleem AMK

Kennismakingsconcerten Achterhoeks Mannenkoor

Drie mannenkoren uit Borculo, Vorden en Ulft vormen samen het Achterhoeks Mannenkoor. Op 29 en 30 september geeft het koor kennismakingsconcerten in Vorden en Borculo. Dat doen ze samen met sopraan Roos van der Sanden en het Vocaal Ensemble Embrace. Het belooft een zeer afwisselend en verrassend concert te worden.

Het Achterhoeks Mannenkoor is ontstaan tijdens de Special Olympics in Doetinchem in 2018.

De verbindende factor is dirigent Christo Guenov. Het optreden in het Graafschapstadion tijdens de openingsceremonie van dit bijzondere evenement smaakte naar meer. In 2019 trad het koor op bij de herdenking van Market Garden op de Ginkelse heide.

Twee Kennismakingsconcerten

Het Achterhoeks Mannenkoor geeft nu een tweetal concerten in de eigen regio. En wel op 29 september in Vorden en op 30 september in Borculo. Meer dan 100 mannen die vierstemmig zingen. Dat zorgt ongetwijfeld voor kippenvel bij het publiek en de koorleden zelf. Als bijzondere gastmusici zullen tijdens deze concerten de sopraan Roos van der Sanden optreden en het Vocaal Ensemble “Embrace” uit Doetinchem.

Toegangskaarten voor één van de concerten kunt u via het hoofdmenu van deze website bestellen. Door op “agenda en tickets” te klikken kunt u vervolgens een keuze maken voor het concert in Vorden dan wel in Borculo.