Kerstconcert Emmerich 2022

Kerstconcert Stadstheater Emmerich

Op 11 december 2022 gaf het Ulfts Mannenkoor een kerstconcert in het Stadstheater in Emmerich.

Tijdens de opkomst van het koor werd er door Eddy Braam met begeleiding op de piano door Henk, het lied “Es ist eine Rose entsprungen” gezongen.

Op het programma een mooie variatie met een internationaal repertoire. In 10 talen werd er gezongen: Oekraïens, Byzantijns, Sloveens, Russisch, Latijn, Pools, Frans, Engels en uiteraard in het Duits. Om heel precies te zijn komt het Spaans er ook nog bij. Felice Navidad van Jose Feliciano wordt gezongen in het Spaans/Engels.

Zoals toehoorders van het UMK gewend zijn traden weer veel solisten uit het koor zelf op. Eddy Braam is al genoemd maar ook Theo Reintjes, Lubbert Baarssen, Theo Overgoor en Jos Grob stonden voor de microfoon.

Ook dit jaar waren hoornblazers van de partij. De twee dames en twee heren hadden 4 solo nummers en gaven ondersteuning bij de liederen “Nachtgesang im Walde” en “Joy to the World”.

Als Zugabe werd het “Stille Nacht, Heilige Nacht“ gezongen, ja en wie kan dat beter dan het Ulfts Mannenkoor.

Van het concert zijn door onze fotograaf diverse foto’s gemaakt. Zie hiervoor de galerij in het hoofdmenu.