Kerstklanken in het voormalig Klooster Graefenthal in Goch / Asperden (Dld)

Het is het UMK eindelijk gelukt om na het corona tijdperk samen met de organisatie van het Kloster Graefenthal een kerstconcert te kunnen geven in een sfeervolle ambiance.

Het concert zal worden gehouden in/op de volledig gerestaureerde zolder van het klooster met machtige houten balken. De aanvang van het concert begint om 17.00 uur tot ongeveer 17.45 dan  een pauze van ca 15 – 20 minuten, gevolgd door nog een kleine 3 kwartier met prachtige zang en muziek.

Ook is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een 3 – gangen kerstdiner inclusief ticket. Zoals de organisatie ons heeft laten weten zal het diner zo rond half acht beginnen. Men heeft dus ruim de tijd om “aan te schuiven” en fijn te genieten van hetgeen wordt voorgeschoteld.

Dus wees er snel bij want het aantal zitplaatsen is in verband met de brandveiligheid beperkt tot ca 100 personen Koor en dirigent en pianist en ladyspeaker niet meegerekend.

Via “Agenda en Tickets” kunnen toegangskaarten voor dit concert worden gekocht .