nieuwe-penningmeester

Nieuwe penningmeester Ulfts Mannenkoor

Al enige tijd was bekend, dat Stef Stapelbroek zijn werkzaamheden als penningmeester om gezondheidsredenen moest beëindigen. In de persoon van Henk Bockting heeft het bestuur een waardige vervanger voor Stef gevonden. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 28 maart 2023 is Henk officieel tot penningmeester benoemd. Hieronder stelt hij zich graag aan u voor.

 

Beste mensen,

Graag stel ik mij even voor.

Ik ben Henk Bockting, ik woon samen met mijn vrouw Trees in Ulft en ben 66 jaar. We hebben 3 kinderen, allemaal uitwonend en twee kleinkinderen.

In de laatste ledenvergadering ben ik benoemd tot penningmeester. Ik word bij dit werk wegwijs gemaakt door de andere bestuursleden en niet te vergeten Marijke Harleman, die het afgelopen jaar ook al het nodige werk voor het UMK heeft verzet.

Hoe ben ik bij jullie verzeild geraakt.

Buurman Wim Aalders heeft me een paar keer gevraagd eens na te denken om iets te betekenen voor het UMK. Ook Ton Menke begon mij al voorzichtig aan te spreken op mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid…Ik luister graag naar koormuziek en heb op dit moment genoeg tijd, dus uiteindelijk heb ik ja gezegd.

Mijn werkachtergrond.

Vanaf mijn 18e heb ik op verschillende plekken gewerkt bij de Belastingdienst, sinds de geboorte van ons eerste kind Tim in deeltijd. Op 1 april 2020 ben ik met prepensioen gegaan. Verder houd ik mij sinds 2009 als zelfstandig ondernemer bezig met estateplanning en executele  (belastingbesparing bij overdracht van vermogen van ouders naar kinderen, het adviseren bij testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen).

Hobby’s zijn: tuinieren, muziek luisteren, fietsen, reizen, op de bank met een goed boek en sinds een paar jaar, samen met mijn twee zoons,  sleutelen aan oude bromfietsen. (Ons merk is Kreidler, Zündapp of DKW mag ook), we zijn toe aan een nieuw project, mocht je er nog ėėn weten te staan…).

Ik zie er naar uit, om nader met jullie kennis te maken : als penningmeester, als lid van de bouwcommissie (er kunnen er nog meer bij..) of anderszins. Het doel van elke vereniging is immers het samenbrengen van personen!

 

Met vriendelijke groet,

Henk Bockting